17.4.09

"El petit investigador a Igualada", conte infantil editat per Escucurucuc

Escucurucuc Edicions acaba de publicar "El petit investigador a Igualada", un conte infantil elaborat amb textos de la jove autora Cora Muntané i amb il·lustracions de Zulema Galeano. Es tracta del segon títol de la col·lecció protagonitzada per un peculiar investigador que en aquesta ocasió situa l'acció a Igualada. Aquesta circumstància permet descriure diversos indrets de la ciutat, així com els seus costums i festes més importants.
Cora Muntané, de 21 anys, és una jove estudiant de periodisme de la UAB, que l'any vinent es trasllada a Santiago de Xile per acabar la carrera, mentre que Zulema Galeano ja havia treballat en altres ocasions a Escucurucuc Edicions, il·lustrant, per exemple el primer conte del Petit Investigador.
La qualitat de l'edició fa que es tracti d'una obra recomanable per a qualsevol públic infantil, però no cal dir que els infants d'Igualada són, en aquest cas, una privigeliats, ja que poden gaudir d'una història interessant i molt ben explicada i, alhora, conèixer llocs i coses relacionades amb la seva ciutat. I és que llegir un conte en què els protagonistes i les seves peripècies giren al voltant de la Rambla, l'hoquei, la festa de Reis o la Font de la Carota és un autèntic plaer. No cal dir que, com qualsevol igualadí, celebro i agraiexo aquesa iniciativa editorial.