6.11.09

Sempre ens quedarà en Joan Solà

No és per casualitat que Joan Solà és un dels nostres lingüistes més prestigiosos i admirats. I en una època en què la llengua catalana continua amenaçada i instrumentalitzada per molts i diversos enemics, sempre ens queda el recurs de recórrer a les seves paraules. Per això és tan recomenable la lectura de "Plantem cara", una selecció d'un centenar i mig d'articles que Joan Solà ha publicat a l'Avui .
El guanyador del Premi d'Honor de les Lletres Catalanes no ha deixat mai de lluitar per dignificar la nostra llengua. La seva tenacitat l'ha convertit en un dels referents imprescindibles de la nostra cultura. I és que, malgrat els problemes i els motius per patir per la salut del català, sempre ens quedarà en Joan Solà.

2 comentaris:

Jordi Cirach ha dit...

Hola!

Acabo d'entrar al teu blog i la veritat és que el trobo fantàstic i molt interessant! M'interessa molt del que parles, així doncs et convido a que tu també entris al meu. Me'n faig seguidor fidel! :)

L'imperdible de ℓ'Àηimα

L'Escrividor ha dit...

Moltes gràcies i benvingut a aquest bloc. Jo he visitat el teu i ja l'he afegit al meu aparador i me n'hi fet seguidor. Bona feina!!