2.4.10

Els vostres suggeriments per Sant Jordi: "La herencia de la tierra"


Ja tenim una nova proposta. En aquest cas ens l'ha fet arribar l'Ana i es tracta, concretament, de "La herencia de la tierra", obra que ha estat descrita com la gran novel·la de la revolució industrial i que narra el triomf d'un home que, desafiant tothom, va lluitar pel seu somni. La sinopsi indica que "con estilo ágil y preciso, desgrana página tras página un relato épico de ascenso y caída, un viaje a través del tiempo que rescata los lostros olvidados de la Historia; un homenaje a los seres anónimos que contribuyeron a construir lo que hoy somos". L'autor és Andrés Vidal.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ep! Jo ja l'he llegit i us he de confirmar que amb delit. Una passada d'història. M'han encantat els valors que s'hi ennalteixen. Ens fan tanta falta a la nostra societat actual!
Josep A.

Pèlag ha dit...

Està traduïda al català?

Anònim ha dit...

Pèlag,
Em sap greu però jo ja ho vaig preguntar i em van dir que, de moment, no. Malgrat això jo vaig fer cas d'una recomanació i no me n'he penedit.
Josep A.

Anònim ha dit...

M'han regalat el llibre fa poc i, la veritat, m'està agradant molt i molt. És impossible llegir-se només un capítol, sempre vols més! Segur que serà un èxit a Sant Jordi, s'ho val!

Unknown ha dit...

Estic convençut que serà l'èxit de Sant Jordi. I sempre podré dir que me'l vaig llegir abans. He disfrutat moltíssim. Cada pas dels personatges, cada moment m'ha semblat ben trobat.

Pèlag ha dit...

Si és tan interessant com dieu, segur que acabarà sortint-ne la traducció, i no en dubto gens (si llegiu aquest bloc, segur que sou uns lletraferits). Jo, de moment, m'esperaré...

Maria ha dit...

Pèlag, jo de tu no m'esperaria! Llegeix-lo ara i no et penediràs.