4.2.11

Lectura musical d'"El primer dia de les nostres vides", a càrrec de Jordi Boixaderas

Dins del cicle literari-musical Panda Sonora, organitzat per l'escriptor i músic Francesc Miralles, el diumenge 6 de febrer a les 20:30h a l'Astrolabi, l'actor Jordi Boixaderas llegirà "El primer dia de les nostres vides" de Teresa Roig, acompanyat en directe per Àlex Miquel i Mònica Trueba al piano.
Qualsevol persona que hagi tingut ja el plaer de llegir aquesta novel·la haurà pogut comprovar que la seva autora igualadina té una gran habilitat per explicar sentiments, per transmetre emocions. I això és un gran avantatge per a una persona que es dedica a escriure, perquè la literatura consisteix bàsicament en això, consisteix a escriure alguna cosa que provoqui emoció. I ella té la virtut que no descriu sentiments, sinó que els desperta.
"El primer dia dels nostres dies" és una història que atrapa pel ritme amb què es desenvolupa la trama i per la temàtica, ja que és un relat que parla de les segones oportunitats i ens transmet el missatge que qualsevol final és també un principi. Afegiu-hi, ara, la veu del Jordi Boixaderas i l'acompanyament del piano i tindreu una combinació sensacional.

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola sóc el ramon