18.2.11

"Olor de gas" estrena el club de lectura radiofònic del programa Vols llegir?

El programa "Vols llegir?" (Ràdio/bloc/web 2.0), amb al col·laboració de la Biblioteca de Vilanova del Camí, vol traspassar a la ràdio l'èxit dels clubs de lectura. Per aquest motiu, organitza el primer club de lectura específicament fet per al mitjà radiofònic.
La mecànica serà la mateixa: proposar la lectura d'un llibre per fer-ne posteriorment un debat o comentari entre els lectors que s'hagin inscrit a l'activitat. La característica especial és que es realitzarà als estudis de Ràdio Nova, amb l'emissió d'un programa sencer del "Vols llegir?".
Per això em fa molta il·lusió que l'obra proposada per a la primera edició d'aquest club de lectura radiofònic, impulsat per l'hiperactiu Josep M. Solé, sigui precisament "Olor de gas".
Per participar en aquest Club de lectura-Vols llegir?, només cal sol·licitar-ho a través de l'adreça de correu electrònic volsllegir@radionova.cat, del Facebook i el Twitter del programa o al servei de préstecs de la Biblioteca de Vilanova del Camí (carrer Mare de Déu Núria, 1, Centre Cultural Can Papasseit).
La data prevista per a l'emissió és el dia 4 d’abril.