2.5.11

El corraló dels llibres oblidats


El dissabte dia 21 de maig el passatge Capità Galí d’Igualada es convertirà en “El corraló dels llibres oblidats”. Es tracta d’una activitat organitzada per Llegim...? Llibreria i Paranoia Accions amb l'objectiu de dinamitzar els racons del nucli antic de la capital de l'Anoia. Aquell dia, des de les 10 del matí les 8 del vespre, tots els raconets d'aquella part la ciutat es convertiran en un gran aparador de llibres vells i usats on es podrà passejar, mirar, intercanviar, llegir, triar i remenar, prendre i deixar, i també, per què no, comprar-ne de nous a la botiga.

A més, s’ha previst una sèrie d’actes que amenitzaran la trobada: presentacions literàries, petits concerts, exposicions... així com un vermut al migdia a la plaça de l’Ajuntament a preu de “butxaques escurades”, en col•laboració amb els bars de la zona.

Des de l'Escrividor ens afegim a la crida per animar-vos a participar-hi activament amb donació prèvia dels vostres llibres usats, aquells que ja no llegiu ni consulteu i que creieu que en unes altres mans farien ara mateix més bon profit. Si és així, us animem que els porteu a la Llegim...? Llibreria en una caixa o bossa en què digui: Estic esperant que em llegeixis! Dia del llibre oblidat.

1 comentari:

cristina ha dit...

Molt bona iniciativa. No m'ho perdré!