18.5.11

Jornades de la Penedesfera, a Igualada

Les Jornades de la Penedesfera constitueixen la trobada de blocaires del Penedès, aquells que tenen relació amb les comarques de l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf. Tots els actes programats seran gratuïts. La transversalitat de internet i els mitjans de comunicació socials generen multitud d’experiències aplicades a tots els àmbits de la vida diària, de les quals en podem treure el màxim profit. La Penedesfera, i concretament els blocaires anoiencs, organitzen aquestes jornades amb la voluntat de fer d’Igualada una referència en el desenvolupament social mitjançant internet.
L’objectiu de l’esdeveniment és traslladar al conjunt de la societat el fenomen blocaire gràcies a les eines del web 2.0 i les noves tecnologies des d’una vessant social, ciutadana, participativa i col.laborativa. Les jornades estan adreçades a tothom qui vol introduir-se en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).
S’ha preparat a la capital de l’Anoia una trobada molt interessant per projectar la comarca en tots els àmbits. Hi haurà sis taules rodones sobre els canvis i tendències en el món del patrimoni cultural gràcies a les noves tecnologies, la força determinant de les xarxes socials en la mobilització ciutadana, Mares i pares que usen Internet per explicar vivències o compartir experiències, com les TIC han transformat les empreses tradicionals, els models de negoci a internet que han triomfat i també els fracassos 2.0. Les jornades tindran com a inici un Vins&Blogs a càrrec d’un dels millors bloggers del vi i natural d’Igualada amb un tast per tots els assistents acompanyat dels mateixos viticultors que estan recuperant l’autenticitat de les varietats autòctones.
Tots els actes són gratuïts, només cal una inscripció prèvia. Es podran seguir a http://www.penedesfera.cat. El tag a twitter serà #Penedesfera