25.3.12

"De tot cor", recull de relats de narradors de la Catalunya Central

De tot cor és un recull de 32 contes escrits per 32 autors i autores de l'Anoia, el Bages, Berguedà i Solsonès. El llibre neix amb un doble objectiu. D'una banda, vol donar a conèixer els escriptors i escriptores d’aquest territori i, de l'altra, vol apropar el públic lector a obres i autors de proximitat.
El cor és el referent comú de totes les narracions, des d'una doble circumstància: tots els relats tracten el tema de l'amor des d'una o altra perspectiva (amor i desamor) i, a més, els escriptors i escriptores han nascut o viuen al cor de Catalunya. D'aquesta manera, el llibre es proposa ser còmplice dels lectors –especialment els de les comarques centrals, però també els d'arreu del país

Els escriptors Jordi Estrada i Llorenç Capdevila són els coordinadors de De tot cor, un llibre teixit per autors i autores nascuts entre el 1930 i el 1981. La publicació ha anat a càrrec de l’editorial berguedana l’Albí i compta amb el suport d’Òmnium Cultural, el Gremi de Llibreters de Catalunya i el diari Regió 7.

Els 32 autors i autores de De tot cor són: Tomàs Àrias, Lluís Calderer, Lluís Casals, Llorenç Capdevila, Lluís Cerarols, David Clusellas, Jordi Cussà, Pilar Duocastella, Pep Elias, Jordi Estrada, Pasqual Farràs, Agustí Franch, Teresa Franquesa, Jaume Huch, Cesc Martínez, Zulima Martínez, Joan Jordi Miralles, Abraham Mohino, Pep Molist, Màrius Moneo, Sònia Moya, Daniel Peñarroja, Joan Pinyol, Marila Pons, Manel Quinto, Teresa Roig, Jordi Santasusagna, Jaume Serra, Josep Maria Solà, Marta Teixidó, Josep Tomàs Cabot i Montserrat Vilarmau.