11.12.12

L’Ampa de les Escolàpies torna a encistellar triples solidaris per La Marató de TV3

L’Ampa del Col·legi Escolàpies d’Igualada torna a col·laborar amb La Marató de TV3,que tindrà lloc aquest diumenge, 16 de desembre. Tal com ja es va fer en l’edició de l’any passat, el pati de l’escola acollirà un solidari concurs de triples en què tothom qui ho vulgui podrà intentar encistellar a favor de la lluita contra el càncer. Els participants hauran de fer deu llançaments amb temps cronometrat i hi haurà trofeus per als qui aconsegueixin el major nombre d’encerts. No hi ha límit de participació i l’únic requisit és fer una aportació voluntària de diners cada cop que es vulgui fer una sèrie de deu intents.

El concurs s’iniciarà a les 10 del matí i acabarà a les 2 del migdia. L’organització ha previst servir xocolatada amb coca i també hi haurà diverses activitat d’entreteniment per amenitzar aquesta matinal solidària, entre les quals destaca el sorteig d’una gran panera. L’activitat, que és oberta a tota la ciutat, té la col·laboració del Club Bàsquet Igualada i de diverses cases comercials d’Igualada.
A més, també  s’està preparant la posada en pràctica de la flasmod que promou la Marató. Per això durant aquesta setmana s’està distribuint el vídeo que ensenya la coreografia, amb l’objectiu que alumnes, pares i professores s’uneixin en aquest ball. I, pel que fa al vessant divulgatiu, hi ha prevista la projecció de diferentsvideos informatius a la sala d’actes de l’escola.