7.11.13

Les amigues de Llegim...? Llibreria celebren deu anys

La Isabel Casa i la Concepció Ramió estan d'aniversari. Aquest cap de setmana celebren el desè aniversari de la llibreria Llegim...? I per aquest motiu han preparat un seguit d'actes que l'Escrividor vol, també, compartir amb tots vosaltres:
-El divendres 8 de novembre, em el marc del REC.08, dins del globus del Pati del Museu Comarcal, recital poètic Pedrals Papers, a càrrec del poeta Josep Pedrals.
-Dissabte 9 de novembre, de les 11 del matí fins a les 2 del migdia, a l'aparador de la botiga Décory, per gentilesa de Lluïsa Avante (Artèria) s'oferira IL.LUSTRACIÓoooooh!, pintura en directe d'un mural de 2x5, a càrrec de l'il·lustrador de contes Valentí Gubianas.
-A les 12 del migdia, al mateix corraló del Passatge Capità Galí, joc infantil de "La sopa de bèsties", organitzat per l'Aplec.
-A la 1 del migdia, a l'espai Llegim...?, inauguració de l'exposició de pintura Cercles Poètics, de la pintora Cristina Font.
-A 2/4 de 6 de la tarda, tetrúlia literària a l'entorn de l'obra d'Alice Munro, guanyador del premi Nobel d'enguany. L'acte, conduït oer Marina Llansana, compatrà amb la presència de les editores Silvia Querini, de l'editorial Lumen 8castellà) i Maria Bohigas, de Club Editor (català), a més d'autors i autores locals, entre els quals m'incloc. En acabar la terúlia, es farà el brindis pels deu anys de la llibreria.
A més a més, durant tot el dia, hi hau`ra exposats llibres al corraló: una importat selecció de contes, novel·les i llibres de contes de totes les temàtiques, exposats amb una àmplia secció de música amb sucoses ofertes.
Finalment. cal destacar que en motiu d'aquesta celebració, Llegim...? estrena també blog (www.llegim.com).