13.12.07

Literatura i sentiments


La presentació de "El abrazo náufrago" va superar totes les previsions. Personalment vaig tenir el privilegi de participar-hi activament. Però no cal dir que l'autèntica protagonista va ser la Mireia i la seva novel·la. Més de cent cinquanta persones van encarregar-se de convertir l'acte en la presentació que qualsevol lletraferit sempre ha somiat. Familiars, amics i coneguts van voler acompanyar-la i abraçar-la el dia que feia el pas de mostrar públicament el seu primer llibre.

Durant l'estona que va durar l'acte es va parlar de literatura, però també -i sobretot- d'emocions i de sentiments. Un dia inoblidable per a la Mireia, que va trobar en la immensa felicitat que sentia la millor font d'inspiració per a cada dedicatòria. I un dia també estimulant per a tots els escrividors, que compartim amb ella la satisfacció i la il·lusió perquè, després d'aquesta, vinguin moltes altres presentacions.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquest blog m'agrada molt més! Sobretot perquè em deixa fer-te comentaris ;-)) GRÀCIES!!
Avui ha estat també un dia emocionant: m'he estrenat, amb el grup, davant del públic tocant el tambor!! Quina setmana més excepcional!!
Abraçada!!