30.4.09

Laura Borràs convida a perdre la por als llibres digitals, al programa "L'hora del lector" de TV3


El programa de TV3 "L'hora del lector" va dedicar un espai a parlar sobre la literatura digital. En la primera part de l'emissió va intervenir Laura Borràs, especialista en la matèria, per convidar-nos a perdre la por als nous formats que la tecnologia pot aportar als llibres. Convençuda que la literatura té davant seu una gran oportunitat i no una amenaça, va deixar clar que els amants de la lectura no hem de patir, ja que en definitiva es tracta de trobar nous canals per accedir al que de veritat ens ineteressa, que és el contingut. Podeu veure el programa sencer en aquest enllaç.

La Laura Borràs dirigeix el grup de recerca Hermenia, dedicat precisament als estudis literaris i les tecnologies digitals, i és la directora acadèmica d'Ofèlia.

2 comentaris:

bajoqueta ha dit...

Just vaig vore el reportatge fa dos dies. Jo no n'he vist cap de llibre digital, crec que tot té lo seu lloc, i que el llibre en paper no perdrà importància ni molt menys. En situacions com pot ser un viatge etc. no estaria mal tenir-ne un i poder carregar un munt de llibres en poquet espai.
Però com que ni viatjo ni res pues jo continuaré amb los meus llibres tradicionals :)

L'Escrividor ha dit...

L'important és no veure el llibre electrònic com una amenaça, sinó com una oportunitat. Amb independència del suport, l'important contiuarà sent el contingut