21.12.09

Ràdio Nova, concurs de contes i aniversari



Els amics i -sobretot- les amigues de Ràdio Nova de Vilanova del Camí m'han convidat un any més a formar part del jurat del Concurs de Contes, que aquest cop arriba a la dotzena edició i que té l'interès afegit de formar part dels actes de celebració del 25è aniversari de l'emissora.

No cal dir que és tot un plaer col·laborar amb iniciatives com aquesta, destinades a desvetllar el cuquet de la literatura entre els infants i joves del municipi. Triar quin és el millor conte mai no acostuma a ser fàcil, perquè sempre intervenen molts factors: la idea, l'estil, l'originalitat, el ritme, la varietat de recursos... Però aquest cop la unanimitat ha estat pràcticament absoluta en les deliberacions, la qual cosa sempre és un consol per als membres de qualsevol jurat.

En qualsevol cas, felicito els responsables de l'emissora per la celebració del seu primer quart de segle i per l'eficaç servei que presta, en aquest cas, a la dinamització de la vida cultural de Vilanova del Camí. La festa de divendres a la tarda ho demostra clarament.