15.6.12

Multitudinària trobada literària amb Empar Moliner


Una vuitantena de persones va omplir dimecres la sala d’actes de la Biblioteca Central per assistir a la trobada amb l’escriptora Empar Moliner. L’acte, que formava part del programa Al Vostre Gust, va ser organitzat pel Servei Local de Català, la Biblioteca Central i l’Institut Municipal de Cultura.
L’autora convidada no va decebre les expectatives i, gràcies a una intervenció improvisada, fresca i molt divertida, va donar a conèixer la seva opinió i els seus coneixements sobre literatura, però també sobre moltes altres qüestions.  Prèviament també havien intervingut el regidor de Cultura, Josep Miserachs, la directora del Centre de Normalització Lingüística Montserrat, Núria Brugarolas, que van explicar la filosofia d’aquesta activitat, i l’autor local i, alhora, tècnic del Servei Comarcal de Català Pep Elias, encarregat de fer la presentació d’Empar Moliner i, més concretament, de la seva última novel·la, “La col·laboradora”.
Aquesta trobada literària, oberta al públic en general, s’adreçava de manera especial a l’alumnat dels cursos de català per a adults que es fan a Igualada i que prèviament havien llegit algun dels llibres de l’Empar Moliner, en una activitat complementària destinada, precisament, a fomentar la lectura com a eina d’aprenentatge de la llengua. 

2 comentaris:

onatge ha dit...

Avui casualment he tingut ocasió de compar el llibre a la presentació a Castellet. M'ha agradat molt tot. El llibre encara no l'he començat. Tornaré...

L'Escrividor ha dit...

Torna quan vulguis, això és casa teva.