19.12.08

El concurs de contes de Ràdio Nova de Vilanova, un plaer


Per segon any consecutiu he tingut el plaer de col·laborar amb el Concurs de Contes que organitza Ràdio Nova de Vilanova del Camí. Després d'onze edicions la consolidació d'aquest certamen és indubtable, sobretot tenint en compte la qualitat i la quantitat d'obres presentades. Aquest cop els membres del jurat ho hem tingut més complicat que l'any passat. Bàsicament perquè hi havia moltes obres interessants i no ha estat fàcil coincidir a l'hora de determinar quina era la més digna d'esment en cada categoria.

Per això insisteixo que ha estat un privilegi llegir els relats i participar en les deliberacions. Comprovar que hi ha tanta gent jove amb ganes i talent per escriure és un plaer. La llàstima és que, com en qualsevol concurs, només un es pot endur la glòria del premi. És la part més dolorosa de la feina del jurat: saber que al final hauràs de triar i que sempre hi ha molts petits factors més o menys objectius que poden influir en la teva decisió.

En qualsevol cas, el més important és que el Concurs gaudeix de molt bona salut. Només cal veure el bon regust que ens ha deixat a tots l'acte de lliurament de premis.