12.5.10

"Literalment incapaç de matar una mosca", a la Universitat de Venècia

El recull de contes "Literalment incapaç de matar una mosca" és una de les obres amb què aquest mes d'abril s'ha ampliat el fons bibliogràfic de la secció de catalanística de la Universitat de Venècia. Per fer pública la iniciativa, la setmana passada, coincidint amb la cloenda del curs de llengua catalana, va tenir lloc una presentació d'aquestes obres. La professora del lectorat, Alba Llobet, va a donar a conèixer als alumnes del lectorat i als de literatura catalana els llibres que s'han inclòs en aquesta donació: "Terra d'oblit", "Primavera d'hivern", "Naufragis quotidians" i "L'amor de lluny", d'Antoni Dalmau; "Venècies, la incerta topografia dels somnis", de Mireia Companys"; "Avinguda Capri", "Stòitxkov i Sofia" i "Fi de curs a Bucarest", de Joan Pinyol, i el meu ja esmentat "Literalment...".
No cal dir que és un honor que algunes de les meves narracions contribueixin a ampliar el nombre de llibres en català de què disposa la biblioteca de la universitat veneciana i permeti augmentar les possibilitats de lectura d'originals en llengua catalana als alumnes d'aquell centre.

1 comentari:

Sandra D.Roig ha dit...

Enhorabona!
un de "viu" a la Bibioteca de l'Universitat de Venècia!.
Ho dic, perquè a la meva biblioteca només hi han clàssics, i celebro que els prestatges es vagin omplint de vius, i que no es limiti la lectura en català, la nostra llengua va...
i el Literalment ha navegat pe Mare Nostrum.
Una abraçada