27.3.12

Curs d'escriptura creativa a Manresa

La delegació d'Òmnium Cultural al Bages m'ha convidat a impartir el taller d'escriptura creativa que organitza en col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística Montserrat. El curs s'iniciarà el 25 d’abril i l’objectiu ésoferir un recurs pràctic per a totes aquelles persones a qui agrada escriure i volen aprendre noves eines per poder desenvolupar la seva creativitat. El preu és de 35 euros (30 per als socis). Per a informació i inscripcions, cal adreçar-se a la secretaria de la seu territorial o bé a bages@omnium.cat, fins al 20 d’abril. El curs té una durada total de 12 hores i es farà del 25 d’abril al 13 de juny, cada dimecres, de dos quarts de vuit a nou del vespre. Us hi espero!

3 comentaris:

Verba volant, scripta manent ha dit...

Llàstima que em caigui massa lluny:)

Miquel Pujol Mur ha dit...

Perdona estic interessat però tinc un dubte el 25 i el 13 de juny no són dimecres si no dijous. El curs així quin dia és dimecres, per mi perfecte, dijous dificultós.
Agraït, Miquel

L'Escrividor ha dit...

Benvolgut Miquel, Si et fixes en la data de la informació, comprovaràs que fa referència al curs que vam fer la primavera de l'any passat. Aquest 2013 potser es fa un altre curs, però encara no està concretat. Si finalment es tira endavant, espero que hi puguem coincidir