20.3.13

"Clàssics moderns", el nou llibre de Laura Borràs

Afortunadament, ja comença a ser un clàssic que Laura Borràs publiqui un llibre que ens convidi a llegir i a gaudir de les grans obres de la literatura catalana i universal de tots els temps. Decidida a encomanar-nos la seva passió pels clàssics, ara ens ofereix un tercer volum, que ja és ben a punt d'arribar a les llibreries: "Clàssics moderns".
En aquesta ocasió l'actual directora de la Institució de les Lletres Catalanes ens acosta amb entusiasme a obres de Kafka, Sòfocles, Anna Akhmàtova, Maria-Mercè Marçal, Stendhal, Balzac... I és que la millor manera de descobrir tots els secrets que amaguen aquests grans textos és assaborir-los amb el guiatge de la Laura Borràs.
Després d'assolir un fabulós èxit de públic en el cicle de conferències al CaixaForum, Laura Borràs recull ara en aquest llibre les seves particulars i engrescadores interpretacions dels grans autors de la literatura. Una manera ben didàctica de constatar la plena vigència dels clàssics. La literatura clàssica difosa des de la mirada més moderna. Un gran plaer per a qualsevol lector. La millor manera de fomentar la lectura d'obres imprescindibles.