8.5.13

"Olor de gas", a la Fira Litterarum d'espectacles literaris


La versió teatral de la novel·la "Olor de gas" continua el seu recorregut per diversos punts de Catalunya. La propera actuació tindrà lloc en un marc tan especial com és la sisena edició de Litterarum prestigiosa Fira d'Espectacles Literaris que s'organitza a Móra d'Ebre. Si consulteu el programa, comprovareu que la missió a Mart protagonitzada per l'Adam Bach s'enlairarà al Teatre La Llanterna el dissabte 1 de juny, a les 22.30 h.
Litterarum, fira d’espectacles literaris és una mostra d’espectacles creats partint de qualsevol disciplina artística que tinguin la literatura escrita originàriament en llengua catalana com a eix central. Per tant, no cal dir que aquesta combinació de teatre i literatura fa especialment atractiva aquesta actuació per a tots els qui formem part de l'equip del muntatge impulsat pel Teatre de l'Aurora i protagonitzat pel Joan Valentí.
Litterarum esdevé, doncs, un autèntic punt on totes aquelles empreses i professionals de la gestió cultural, administracions, entitats, etc. podran conèixer, visualitzar, gaudir i contractar aquests espectacles per a les seues activitats i programacions culturals anuals. A més, aquest certamen coincideix amb la celebració, també a Móra d'Ebre, de la desena edició de la Fira del Llibre Ebrenc.